top of page

Laten we kennismaken

DSC_9789.jpg

Mijn naam is Aurore en ik heb altijd in administratieve diensten gewerkt. Ik ben op een moment in mijn leven gekomen waar de andere, welzijn, geven, luisteren, helpen belangrijk geworden is.

 

Daarom werd ik massagetherapeut in bijberoep.

Na verschillende trainingen opende ik de deuren van mijn kleine cocon van welzijn:  L'Aurore des Sens.

Verschillende massages worden aangeboden in een gezellige, ontspannende en warme setting; de kamer wordt verwarmd tot +/- 26 graden. Mijn tafel is in de winter verwarmd met een elektrische deken.

 

De oliën die ik gebruik zijn gekozen vanwege hun eigenschappen, worden verwarmd tot lichaamstemperatuur en kunnen op verzoek worden aangevuld met essentiële oliën.

 

Mijn studio ligt in Zaventem (gemakkelijk parkeren) en ik werk alleen op afspraak.  Sinds kort kan ik ook aan huis komen.

 

U wordt steeds ontvangen met een drankje (water of thee).

 

Kom en geniet van een moment van ultieme ontspanning om te herbronnen en je batterijen terug op te laden door een moment van relaxatie en verbinding met jezelf.

Aangezien massages gericht zijn op ontspanning en welzijn, kunnen ze niet onderhevig zijn aan enige dubbelzinnigheid. Elk ongepast gedrag of verzoek zal resulteren in de onmiddellijke beëindiging van de dienst en de volledige betaling ervan.

À propos: À propos
bottom of page